Uit in Zuid

Algemeen

Wij organiseren unieke evenementen op het water. Nationaal Park de Biesbosch staat centraal in al onze evenementen op het water.

Werkwijze

De werkwijze van W.E.G. is dat u zelf uw eigen keuzeprogramma’s kunt samenstellen. Dit kan voor een ochtendprogramma en/of een middagprogramma zijn. Zelf kunt u bepalen hoeveel keuzeprogramma’s u wilt, maar wij raden aan: Hoe groter de groep, hoe meer keuzeprogramma’s. Voorafgaand aan het evenement laat u de mensen de keus aan welke activiteit zij willen deelnemen. Op deze manier doet niemand iets tegen zijn wil in. TIP! Verklap niet meteen de keuzeprogramma’s, hang er een leuke naam aan vast die niet verraad wat de activiteit daadwerkelijk inhoud! Dit houd de spanning erin.

Dit is puur en alleen voor het programma overdag. Hierna zijn wij nog lang niet uitgefeest. W.E.G. organiseert natuurlijk ook uw avondprogramma aan boord van een heus partyschip. Op deze manier staat NP de Biesbosch centraal voor het gehele evenement. Niets voor ons te gek. Een spetterend en uniek bedrijfsevenement gegarandeerd!

Sloepverhuur

  Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze verhuursloepen worden elektrisch aangedreven zonder CO2 uitstoot, en zo kunt u fluisterstil de Biesbosch verkennen.

  Bootje Gezond is niet alleen “groen genieten en varen”. Wij bieden nog veel meer. Naast de traditionele sloepverhuur verzorgen wij een totaalpakket van onder andere: een lekker stuk appelgebak, een bier of wijn proeverij, picknickmand, alles is mogelijk.

  Bootje Gezond richt zich op familie-uitjes, vriendengroepen, een vrijgezellendag, bedrijfsuitjes, maar ook op toeristen.
  Wij zijn gevestigd in de Passantenhaven van Hollands oudste stad Geertruidenberg. Een bezoek aan onze vestingstad in combinatie met Nationaal Park de Biesbosch is de perfecte natuur- en cultuur combinatie.

Ligging

Zo strategisch als de oude vestingstad al lag, zo gemakkelijk en goed bereikbaar per auto, bus of boot ligt de gemeente Geertruidenberg anno nu. Met de auto rijdt u onmiddellijk de gemeente binnen via het kruispunt Hooipolder van de rijkswegen A27 (Breda-Utrecht) en de A59 (Oss-knooppunt Zonzeel). Vanaf het NS station in Breda is er een goede busverbinding. Uiteraard is Geertruidenberg aan de boorden van de rivier De Amer, recht tegenover de Biesbosch ook via het water prima bereikbaar, zowel vanuit natuur- en recreatiegebied de Biesbosch en de Zeeuwse wateren als via de West-Brabantse vaarroutes. Voor fietsers is het handig te weten dat de gemeente Geertruidenberg is opgenomen in het netwerk van de Brabantse fietsknooppunten.

Soort locatie

 • Buitenlocatie
 • Schepen en rederijen

Beschikbare faciliteiten

 • Parkeren

Evenementen

 • Bedrijfsuitje
 • Bedrijfsfeest
 • Personeelsdag

Ligging

 • Aan het water

Betaalmogelijkheden

 • Contant
 • Pin
8.4 | 13 reviews

Reviews van gasten

Sjannet van leeuwen

04-08-2021 09:19

9

Goed georganiseerd en heel fijn meegedacht omdat het wat minder weer was. Heel veel mogelijkheden. Het eten was heel goed verzorgd en voldoende. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. De dag was geweldig zeker een aanrader voor iedereen. Top bedankt.

Anoniem

24-10-2019 18:11

8

Wij hebben genoten, een hele gezellige dag gehad.

Anoniem

03-09-2019 09:17

8

Wij hadden het arrangement " Lach je stuk in boot en tuk" en hadden het erg getroffen met het weer en onze begeleider in de boot was een vriendelijke man. Leuke puzzeltocht met de tuk tuk en de barbecue was goed geregeld.

Elly van der Veer van Teylingen

15-06-2019 10:13

8

Omdat wij mensen bij ons hadden die slecht ter been waren ,hadden we het fijn gevonden dat de tuk tuk voor het Fort Lunet werd gereden. Maar ondanks dat hebben we het prima gehad,opdrachten waren leuk, varen ook leuk, het weer werkte gelukkig mee. Het Tapasdiner Zomer was heerlijk. Met vriendelijke groet Elly van der Veer

Anoniem

27-05-2019 12:37

8

Een hilarisch teamuitje wat zeker heeft bijgedragen aan de teamgeest.

Anoniem

30-08-2017 10:21

8

Super leuk arrangement op een prachtige locatie, een aanrader!

Caroline Hendriks

31-05-2017 11:34

8

We hebben een hele leuke familiedag gehad. De schoolbuschallenge was erg leuk om te doen. Alles was goed geregeld. Naar onze persoonlijke wensen is goed geluisterd.

Coby Brouwer

07-09-2016 10:49

9

algemene indruk was uitstekend. via markt naar t haventje en later lopen naar de tuktuk. (tuk tuk was ietwat ver lopen met kleine kinderen). Personeel was zeer behulpzaam. De koffie met gebak was goed verzorgd en de lunch aan boord was uitmuntend. Al met al een heel geslaagd dagje uit met ook nog redelijk goed weer.

Maartje de Lepper

27-07-2016 10:18

10

We hebben een super leuke dag gehad. lekker weer! Leuke begeleiding! Iedereen heeft genoten! Echt een aanrader!

Annette Ruskus

11-04-2016 11:00

9

Fijn tochtje, goed geregeld, leuke schipper met veel kennis en interessante verhalen. Ga ik zeker vaker doen!

Anita van Elsen

15-06-2015 09:41

8

We hebben enorm genoten .
Het weer was geweldig voor deze dag waarmee het uitje een perfecte combinatie was.

Anoniem

20-11-2014 13:43

8

We hebben een Tuktuktocht gedaan ipv de sloepentocht. We hebben een hele leuke middag gehad met ons team. Doordat de Tuktuks afgesloten waren konden we ook nog in november comfortabel door het brabantse land toeren. Onderweg leuke opdrachten en 's avonds lekker eten. We hebben een leuke dag gehad!

Anoniem

02-10-2013 20:46

8

Zeer genoten van het arangement zeker voor herhaling vatbaar.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren